Ştirile Zilei

06 Iun. 2020 / 19:44

Soroca şi-a desemnat cei mai buni elevi ai anului

Nu doar s-au descurcat, ci au excelat în însuşirea materiei şcolare, inclusiv în perioada stării de urgenţă. Vorbim de 17 elevi din municipiul şi raionul Soroca, care au devenit învingători ai concursului „Elevul Anului". Festivitatea de premiere a avut loc în aer liber, cu respectarea tuturor normelor sanitare, impuse pe perioada pandemică, relatează Mesager.

06 Iun. 2020 / 17:55

Pieţele din Chişinău îşi schimbă orarul de activitate

Schimbare şi în orarul de activitate al pieţelor din capitală. În zilele de marţi până vineri toate pieţele ar urma sa activeze de la ora 5.00 până la ora 16.00, iar in zilele de sâmbătă şi duminică - de la ora 6.00 până la ora 14.00. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chişinău relatează Mesager.

06 Iun. 2020 / 17:12

COVID-19 în Moldova:  Alte 264 de cazuri confirmate şi trei noi decese provocate de infecţie

Alte 264 cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care trei în regiunea transnistreană. Totodată Ministerul Sănătăţii informează despre decesul altor trei persoane infectate cu noul tip de coronavirus. Astfel bilanţul persoanelor decedate se ridică la 331 de cazuri.

06 Iun. 2020 / 15:25

Moldovenii din diasporă şi cei din regiunea transnistreană se pot înregistra în prealabil pentru alegerile prezidenţiale din toamnă

Comisia Electorală Centrală (CEC) anunţă că cetăţenii Republicii Moldova cu drept de vot care se află în străinătate sau au domiciliul în localităţile din stângă Nistrului, în municipiul Tighina şi în unele localităţi ale raionului Căuşeni se pot înregistra prealabil pentru a participa la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an, relatează Radio Moldova Actualităţi.

06 Iun. 2020 / 12:17

Colecţie de haine pentru copii pe timp de pandemie de la designerul Elena Muşuc din Roma

În centrul istoric al oraşului Roma, designerul şi pictoriţa Elena Muşuc a deschis un atelier de creaţie. Elena Muşuc este un nume cunoscut în Italia, unde colaborează cu cele mai mari case de modă, iar o parte din venituri le donează copiilor orfani şi familiilor vulnerabile. Elena Muşuc este protagonista emisiunii „Scrisori pentru Acasă” de la Radio Moldova, realizată de jurnalista Oxana Gherman Roşca.

Ultimele ştiri

Trimite Ştirea Ta

Dacă eşti martorul unui eveniment, contactează-ne!

Informaţia TA poate deveni o ştire!