Ştirile Zilei

20 Ian. 2020 / 10:55

Cum răspunde Ion Chicu la declaraţia lui Klaus Iohanis

„Este important ca toţi cetăţenii Republicii Moldova să fie convinşi că Guvernul lucrează pentru ei”. Astfel a răspuns premierul, Ion Chicu, la solicitarea jurnaliştilor de a comenta declaraţia de săptămâna trecută a preşedintelui României, Klaus Iohanis, care s-a arătat nemulţumit de activitatea Executivului de la Chişinău.

20 Ian. 2020 / 10:46

Membru al unei organizaţii extremiste, reţinut pe Aeroportul Internaţional Chişinău

Poliţiştii de frontieră în cooperare cu ofiţerii Centrului Antiterorist al Serviciului de Informaţii şi Securitate, au reţinut un cetăţean al Tadjikistanului, aflat în căutare ca fiind membru al organizaţiei extremist-teroriste internaţionale ”DAESH”, în timp ce intenţiona să treacă frontiera de stat în baza unui paşaport fals. În prezent, străinul se află în Centrul de Plasament al Străinilor al Biroului Migraţie şi Azil al Ministerului Afacerilor Interne, până va fi luată decizia extrădării acestuia.

20 Ian. 2020 / 10:27

Suspectul în cazul crimei de la Orhei a fost reţinut

Suspectul în cazul crimei de la Orhei, un minor de 14 ani, a fost reţinut, iar procurorii cer mandat de arestare pentru 30 de zile, relatează Radio Moldova Actualităţi.

20 Ian. 2020 / 10:20

Regimul de testare pentru automobilele cu numere transnistrene, suspendat

Regimul de testare la trecerea frontierei de stat moldo-ucrainene pentru automobilele înmatriculate în stânga Nistrului a fost suspendat, astăzi, 20 ianuarie. O declaraţie în acest sens a fost făcută viceprim-ministrul pentru reintegrare, Alexandru Flenchea.

20 Ian. 2020 / 09:45

Cutremur de 6,4 în nord-vestul Chinei

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, în urma unui seism cu magnitudinea de 6,4 grade, care s-a produs duminică în regiunea Xinjiang din nord-vestul Chinei, au autorităţile, relatează Mediafax cu referire la Xinhua.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Radio Moldova

EXPRESS MUZICAL

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

EXPRESS MUZICAL

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta