Ştirile Zilei

29 Mar. 2020 / 15:01

Numărul cazurilor de infecţie cu COVID-19 în lume este în continuă creştere

Aproximativ 700.000 de cazuri de infectare cu Covid-19 au fost înregistrate până acum în lume, iar numărul deceselor este de circa 40 de mii. Statele Unite ale Americii au devenit cel mai mare focar global, iar numărul de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus a ajuns la aproape 124 de mii de persoane. Situaţia continuă să fie dramatică în Italia, unde peste 92 de mii de persoane au devenit victime ale infecţiei. Spania este pe locul patru după numărul de cazuri de infectare, înregistrând peste 73 de mii de pacienţi. Şi în România creşte numărul celor care îşi pierd viaţa din cauza coronaviruslui. În ţara vecină, bilanţul deceselor a ajuns la 37, informează Moldova 1.

29 Mar. 2020 / 13:45

Slujbele religioase s-au oficiat astăzi fără prezenţa credincioşilor

În bisericile din ţară, slujbele religioase s-au oficiat astăzi fără prezenţa credincioşilor, doar de către preot, transmite Moldova 1.

29 Mar. 2020 / 12:48

Încă două posturi vamale şi-au sistat activitatea

Încă două posturi vamale şi-au sistat astăzi activitatea. Potrivit Deciziei Comisiei pentru Situaţii Excepţionale, este vorba de punctul de trecere a frontierei „ Costeşti-Stânca” de la frontiera cu România şi „Briceni-Rossoşanî” de la hotarul cu Ucraina, relatează Moldova 1.

29 Mar. 2020 / 12:33

Termenele de efectuare a urmăririi penale vor fi întrerupte

Pe durata stării de urgenţă, în activitatea de urmărire penală pe cauzele iniţiate până la, sau în perioada stării de urgenţă, cu anumite excepţii, vor fi întrerupte termenele de efectuare a urmăririi penale. Decizia a fost luată la şedinţa de ieri a Comisiei Situaţii Excepţionale, relatează Moldova 1.

29 Mar. 2020 / 12:02

Pandemia de COVID-19 afectează sectorul vitivinicol

Pandemia a lovit dur în sectorul vitivinicol. Producătorii de la noi spun că vânzările au scăzut cu 80 la sută în ultima perioadă, transmite Radio Moldova Actualităţi.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Adriana Ochișanu. Concert jubiliar. P.I, P.II

Vezi programul complet

Moldova 2

Portrete de creație. Anastasia Lazariuc.

Vezi programul complet

Radio Moldova

PROGRAM MUZICAL

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

O EMISIUNE SIMPLĂ

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

JAZZ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta