Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Social

23 Mai 2020 / 15:14

Mai mult de 120 de şoferi, sancţionaţi în 12 ore

Mai mult de 120 de şoferi au fost sancţionaţi într-o singură zi, de la începutul campaniei „10 zile de activităţi împotriva accidentelor în traficul rutier”.

Doar în 12 ore, de către ofiţerii Direcţiei de patrulare Centru au fost depistaţi la volanul maşinii 40 de şoferi suspecţi în stare de ebrietate, dintre care 18 în stare de ebrietatea avansată, 14 şoferi în stare de ebrietate minimă, 5 conducători au refuzat testarea alcoolscopică, iar trei se aflau în stare de ebrietate narcologică.

Potrivit Inspectoratului Naţional de Securitate Publică al IGP, numai în această noapte, pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt din capitală, 65 de conducători auto au fost depistaţi în trafic şi documentaţi pentru depăşirea limitei de viteză.

Alţii 19 şoferi au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor (defecţiuni tehnice în sistemul de frînare sau în mecanismul de direcţie), conducerea unei maşini cu încălcarea regulilor de amplasare a numărului de înmatriculare şi pentru încălcarea regulilor privind permisul de conducere.

Comentarii