Ştiri

Sursa imaginii: dse.md

Postat de: Ecaterina Arvintii

Ştiri / Social

22 Feb. 2021 / 21:15

Explozie într-un bloc de locuit din sectorul Botanica: Doi minori şi o femeie au ajuns la spital (Foto/Video)

Doi minori şi o femeie au ajuns la spital în urma unei deflagraţii. Incidentul s-a produs în această seară într-un bloc de locuit de pe strada Independenţii din sectorul Botanica al capitalei. Potrivit ofiţerului de presă al IGSU, Liliana Puşcaşu, locatarii din scara afectată au fost evacuaţi, iar în acest moment nimeni nu este în pericol. Cazul este investigat de specialişti.

Potrivit Lilianei Puşcaşu, explozia s-ar fi produs la etajul doi, într-o bucătărie comună, într-un bloc locativ cu şase etaje de pe strada Independenţei.

„La faţa locului au intervenit pompierii, salvatorii şi poliţiştii. Potrivit primelor informaţii, în urma exploziei, doi minori şi o femeie ar fi avut de suferit. Minorii sunt internaţi la spitalul Valentin Ignatenco. Nu au fost raportate persoane decedate”, a comunicat pentru TRM.MD Liliana Puşcaşu, ofiţer de presă în cadrul IGSU.Potrivit sursei citate, în urma deflagraţiei au fost afectate geamurile de la scara blocului, inclusiv anumite părţi constructive.

„Potrivit primelor cercetări, pereţi importanţi nu au fost afectaţi. La faţa locului lucrează grupa de investigaţie pentru stabilirea tuturor circumstanţelor”, a mai declarat Liliana Puşcaşu.

Comentarii