Ştiri

Sursa imaginii: facebook.com/Ion.Ceban

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Social

14 Ian. 2020 / 15:04

Cetăţenii vor fi primiţi în audienţă la Primărie. Care este programul

Primarul general al capitalei, Ion Ceban dar şi cei patru viceprimari, vor primi cetăţenii în audienţă. Conform unui program stabilit de înscriere, edilul capitalei va fi la primi cetăţeni în audienţă în a doua zi de luni a fiecărei luni, între orele 14:00-17:00, se arată într-un comunicat al Primăriei Chişinău.

Viceprimarul municipiului Chişinău, Victor Chironda, responsabil de domeniul urbanistic, va primi în audienţă persoane, în baza solicitărilor în a doua şi a patra zi de marţi a fiecărei luni, între orele 14:00-17:00.

Viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, responsabil de elaborarea şi implementarea politicilor anticorupţie, problemele locativ-comunale, organizarea reparaţiei curente şi capitale a spaţiului locativ şi reţelelor inginereşti interioare, se va întâlni cu cetăţenii în cadrul Primăriei în prima şi a treia zi de marţi a fiecărei luni, între orele 14.00-17.00.

La aceiaşi oră, în a doua şi a patra zi de joi a fiecărei luni, va primi în audienţă cetăţeni şi viceprimarul municipiului Chişinău, Angela Cutasevici, care este responsabil de domeniile educaţie, cultură, tineret şi sport, asistenţă socială, sănătate, protecţia drepturilor copiilor şi relaţii interetnice.

De asemenea, viceprimarul capitalei, Inga Ionesii, responsabil de dezvoltarea relaţiilor externe, va primi în audienţă cetăţeni în prima şi a treia zi de joi a fiecărei luni între orele sus menţionate.

Înscrierea solicitanţilor pentru audienţă la Primarul General şi viceprimari de ramură se efectuează în baza unei cereri scrise depuse la Primărie sau în regim online.

Comentarii