Ştiri

Sursa imaginii: asd.md

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Social

15 Ian. 2021 / 15:32

Care e starea drumurilor publice din ţară

Pe parcursul nopţii trecute, pe întreg teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate temperaturi scăzute, în nordul şi centrul ţării a nins, starea părţii carosabile fiind umedă, pe alocuri înzăpezită. În sudul ţării nu au fost înregistrate precipitaţii. În context, pe drumurile publice naţionale din sudul ţării au fost întreprinse măsuri de patrulare, în nordul şi centrul ţării - de patrulare şi combatere a lunecuşului, informează Administraţia de Stat a Drumurilor.

În aceste lucrări au fost antrenate 66 de unităţi speciale şi 126 de muncitori rutieri în municipiul Chişinău, Bălţi, raioanele Sîngerei, Făleşti, Taraclia, Anenii Noi, Criuleni, Briceni, Donduşeni, Edineţ, Ocniţa, Hînceşti, Orhei, Rezina, Drochia, Glodeni, Rîşcani, Floreşti, Soroca, Şoldăneşti, Călăraşi şi Străşeni.

Administraţia de Stat a Drumurilor atenţionează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului circulaţiei rutiere în vigoare în ceea ce priveşte dotarea automobilelor şi conducerea pe timp de iarnă.

Comentarii