Ştiri

Sursa imaginii:

Ştiri / Posturi scoase la concurs

14 Feb. 2020 / 15:36

A fost ales directorul Departamentului Multimedia

Consiliul de calificare reprezentativ al IP Compania „Teleradio – Moldova” a anunţat rezultatele concursului desfăşurat pentru ocuparea funcţiei de director al Departamentului Multimedia.

În concursul, care a avut loc pe 13 februarie 2020, au fost admişi doi candidaţi: Rusica Viorica şi Cornelia Stefoglu. În urma examinării dosarelor depuse şi audierii candidaţilor, membrii Consiliul de calificare reprezentativ au decis, prin vot, alegerea Corneliei Stefoglu în funcţia de director al Departamentului Multimedia.

Cornelia Stefoglu a activat în calitate de producător în Departamentul Multimedia, având şi o experienţă în domeniul televiziunii. Are studii de licenţă în Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării (USM Chişinău), Master în Relaţii Internaţionale (AAP Chişinău) şi Master în Managementul Proiectelor (SNSPA Bucureşti).

Candidaţii la concurs urmau să întrunească cerinţe ce ţin de experienţa în domeniul jurnalismului audiovizual sau on-line, managementului echipei, precum şi cunoştinţe în domeniul tehnologiilor informaţionale.

Comentarii