Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: trm.md

Ştiri / Politic

28 Feb. 2021 / 15:45

O nouă formaţiune pe arena politică din Republica Moldova

O nouă formaţiune politică în Republica Moldova. Astăzi a avut loc Congresul de constituire al Partidului „Puterea oamenilor”, iar printre liderii acestuia este şi fostul primar interimar al capitalei Ruslan Codreanu. Membrii platformei „Puterea oamenilor" au anunţat că vor pune pe agenda politică problemele zilnice ale ţării, relatează Mesager.

„Ne-am consituit ca o platformă pentru tineri, ca vocea tinerilor să fie auzită. Noi ne-am constituit ca o platformă pentru agenţii economici mici care astăzi dispar din ţară. Ne-am consitituit inclusiv pentru a da peste mâini celor care spun că în ţară nu sunt bani, deşi ţara are bani, dar sunt gestionaţi prost şi incomptetent”, a spus Ruslan Codreanu, preşedinte al partidului, ales pentru o perioadă de patru ani cu votul majorităţii delegaţilor prezenţi.

Pentru definitivarea procedurii de înregistrare, săptămâna viitoare la Agenţia Servicii Publice vor fi depuse toate actele necesare. Potrivit lui Ruslan Codreanu, la formaţiune au aderat 1.400 oameni din toată ţara, iar până în acest moment au fost constituite patru organizaţii teritoriale la Chişinău, Ialoveni, Nisporeni şi Hînceşti.

Comentarii