Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Ecaterina Arvintii

Ştiri / Moldova 1 Promo

26 Feb. 2021 / 06:18

Nu pierde următoarele episoade ale serialului „Preţul pasiunii”, la Moldova 1

El este un asasin plătit, ea este o doctoriţă care crede în bine. Fac parte din lumi diferite, însă soarta le uneşte cărările în cel mai neaşteptat mod. De luni până vineri, urmăreşte, în direct la postul public de televiziune, Moldova 1, noi episoade ale serialului turcesc – „Preţul pasiunii”.

Serialul „Preţul pasiunii” spune povestea de iubire dintre doi oameni foarte diferiţi – Ferhat (Ibrahim Çelikkol) şi Asli (Birce Akalay). Ferhat este un bărbat lipsit de scrupule, cu un trecut întunecat, care execută toate treburile murdare ale unchiului său. Acesta se îndrăgosteşte de Asli, o doctoriţă frumoasă şi bună la suflet, mereu la dispoziţia pacienţilor săi.

Va reuşi dragostea eroinei serialului, Asli, să-l schimbe pe Ferhat? Va triumfa dragostea lor sau, totuşi, intrigile şi trecutul întunecat al lui Ferhat va fi un impediment în dragostea lor? Te invităm să afli deznodământul unei istorii de dragoste tumultoase şi plină de pasiune, scrisă de protagoniştii principali ai serialului turcesc „Preţul pasiunii”, în fiecare zi, de luni până vineri, în direct la Moldova 1.

Fii cu ochii pe postul public de televiziune de luni până vineri, cu începere de la ora 22:20, în direct pe Moldova 1 sa on-line pe www.trm.md.

Comentarii