Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Diaspora

18 Noi. 2019 / 15:02

Produsele moldoveneşti, promovate la Lisabona

Republica Moldova a fost promovată la Lisabona cu un stand frumos amenajat la tradiţionalul Bazar Diplomatic, organizat sub înaltul patronaj al preşedintelui Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa.

Evenimentul este organizat anual, cu scop caritabil, înainte de Crăciun, şi întruneşte peste 40 de misiuni diplomatice acreditate în Portugalia care oferă vizitatorilor produse de pe toate continentele lumii.

Ambasada Republicii Moldova în Portugalia s-a aflat printre misiunile diplomatice participante la Bazarul Diplomatic care s-a desfăşurat în zilele de 15 şi 16 noiembrie în incinta Centrului de Congrese din Lisabona.

Ambasadorul Dumitru Socolan şi soţia Tamara Socolan, l-au întâmpinat cu pâine şi sare pe preşedintele Portugaliei la standul ţării noastre, care, la rândul său, a apreciat interesul manifestat al misiunii diplomatice de a se alătura şi implica pentru al treilea an consecutiv în cadrul acestui eveniment caritabil.

La standul Republicii Moldova, Ambasada a reuşit în acest an să propună vizitatorilor o gamă largă de produse de calitate a mai multor companii autohtone.

Organizat de către Asociaţia familiilor diplomaţilor portughezi, cu sprijinul ambasadelor acreditate în Portugalia, bazarul este destinat susţinerii asociaţiilor caritabile. Beneficiul obţinut în urma evenimentului este donat anul acesta instituţiilor de sprijin pentru purtătorii de boli rare.


Articol semnat de Olesea Tanaşciuc

 

Comentarii