Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: trm.md

Ştiri / Diaspora

03 Apr. 2020 / 19:45

Mesaj din diasporă: „Să trecem cu bine peste toate, lecţia este una foarte foarte dură”

Adriana Rotaru este fondatoarea grupului de iniţiativă Run Pink Moldova. Deşi e stabilită de mai bine de zece ani în Belgia - ţara în care recomandarile specialiştilor sunt respectate de populaţie, Adriana susţine campania iniţiata de postul public de radio ,,Acasa cu Radio Moldova”.

Adriana spune că această pandemie este o lecţie dură pentru populaţie, iar frica cu care se confruntă fiecare este de ordin apocaliptic.

„Să trecem cu bine peste toate astea, pentru că lecţia este una foarte foarte dură. Mie şi la multe alte persoane îmi este dor de acea normalitate, lucruri fireşti, acum realizez că o simplă ieşire poate fi ca o sărbătoare sau să îi vezi pe cei dragi fără să ai frica asta că poţi transmite un virus care poate să le pună viaţa în pericol, este de ordin apocaliptic”, a spus Adriana.

Adriana a menţionat că în combaterea epidemiei, oamenii trebuie să fie precauţi, fiecare persoană trebuie să respecte măsurile adoptate de autorităţi.

„Dacă ajungem cu bine la sărbători, îmi doresc să fim recunoscători şi să înţelegem că trebuie să ne bucuram de lucrurile mici şi simple, să fim precauţi şi să înţelegem că dacă o să stăm acasă şi o să respectăm toate aceste sfaturi o să trecem mai repede perioada aceasta”, a mai spus moldoveanca.

Totodată, conaţionala noastră a venit cu îndemnul: Staţi acasă şi aveţi grijă de cei dragi!

Comentarii