Ştiri

Sursa imaginii: imagine simbol

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Diaspora

21 Mai 2020 / 11:32

Cursele aeriene regulate rămân suspendate până la 30 iunie

Suspendarea curselor aeriene regulate de pasageri şi charterelor aeriene regulate de pasageri se menţine până la 30 iunie, informează Autoritatea Aeronautică Civilă, făcând trimitere la o decizie a Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică.

„Autorizarea zborurilor neregulate, curselor charter ocazionale, este posibilă şi va fi emisă de către Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova, la solicitarea operatorilor aerieni, în strictă conformitate cu prevederile Reglementărilor Aeronautice Civile RAC-AZ Autorizarea Zborurilor Secţiunea C, Capitolul 1”, precizează AAC.

Informaţia despre aceste curse va fi publicată pe sit-ul oficial al AAC RM. Pasagerilor li se recomandă, înainte de a procura bilete de zbor pentru o cursă neregulată, să verifice, pe site-ul www.caa.md, dacă cursa respectivă a fost autorizată.

Autoritatea Aeronautică Civilă va solicita de la operatorii aerieni respectarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Condiţiile respective vor fi aduse la cunoştinţă pasagerilor până la vânzarea biletelor.

Comentarii