Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Electorala

16 Mar. 2020 / 16:45

Păreri împărţite privind rezultatele alegerilor parlamentare noi din Hânceşti

Păreri împărţite în privinţa rezultatelor alegerilor parlamentare noi de la Hânceşti. În timp ce candidatul socialiştilor, Ştefan Gaţcan, care a acumulat cele mai multe voturi, le mulţumeşte locuitoriilor şi spune că va depune tot efortul pentru a le face viaţa mai bună, alţi concurenţi electorali afirmă că nu recunosc valabilitatea alegrilor, relatează Mesager.

Reprezentantul Partidului Socialiştilor, Ştefan Gaţcan, care a ieşit ieri învingător la alegerile parlamentare noi din circumscripţia Hânceşti, a scris un mesaj de mulţumire pe pagina sa de Facebook pentru alegătorii care s-au prezentat ieri la urne şi l-au votat. El îi asigură pe locuitorii din circumscripţia nr.38 că va depune tot efortul în Parlament pentru a le face viaţa mai bună. Gaţcan afirmă că experienţa sa de medic va fi necesară în Legislativ, pentru a lupta cu epidemiile.

Iar candidata Partidului Acţiune şi Solidaritate, fosta ministră a Justiţiei, Olesea Stamate, a declarat că nu regretă că a participat la scrutin. Ea spune că a mers din casă în casă, în perioada campaniei electorale, şi a discutat cu oameniii despre problemele cu care se confruntă. Stamate afirmă că a învăţat multe din această experienţă şi că va lupta în continuare în politica din Republica Moldova.

Iar candidatul Mişcării Politice Unirea, Dorin Chirtoacă, afimă în postarea sa de pe o preţea de socializare că nu recunoaşte valabilitatea alegerilor parlamentare noi din circumscripţia nr. 38, Hânceşti. Chirtoacă se arată indignat că în plină pandemie, oamenii au fost chemaţi la vot.

Comentarii